Olet täällä

(08) 853 869
040 7249577
shop@bjarmia.fi
Vienantie 1
93600
Kuusamo

Bjarmia

Tervetuloa kylään Bjarmia-taloon!

Bjarmia Oy:n toimitilat Kuusamon kaupungin keskustassa ovat mielenkiintoinen ostospaikka ja käyntikohde. Kaksikerroksisen 1000m2 talon sydän on oma keramiikkaverstas, jossa nykybjarmit valmistavat käsityönä keramiikkaa.

Bjarmian oman tuotannon lisäksi talosta löytyy edustava valikoima seutukunnan kädentaitajien töitä, suomalaista designia kuten Marimekko ja Aarikka, sisustustuotteita loma-asuntoon ja kotiin sekä mukavia ja laadukkaita tuliaisia ja matkamuistoja. Kerroksesta toiseen pääsee kulkemaan esteettömästi hissillä. Kaiken katsomisen välillä voi virkistäytyä kahvilla ja kuusamolaisilla kotileivonnaisilla talon kotoisassa olohuone-kahvilassa - kesällä myös Koillismaan auringon alla ulkoterasilla. 

Bjarmia-talo on myös arkkitehtoonisesti mielenkiintoinen kohde - se voitti valmistuessaan vuonna 1983 "Vuoden kaunein tehdasrakennus"-palkinnon.  

Pääset tunturista Bjarmia -taloon ja takaisin oman auton lisäksi myös SkiBussilla. Kuljettaja jättää sinut pyydettäessä suoraan Bjarmia -talon kohdalle Kuusamon keskustassa (Kitkantien ja Vienantien risteys).

Bjarmia Oy - bjarmien jalanjäljillä Kuusamon keskustassa jo yli 40 vuotta!